T-TIME PODCAST
WITH
GALIA ORNAN
צילום: שירן כרמל
צילום: שירן כרמל
צילום: נועם פריסמן
צילום: נועם פריסמן
צילום: נועם פריסמן
צילום: נועם פריסמן
צילום: עמית גירון
צילום: עמית גירון
צילום: עמית גירון
צילום: עמית גירון
צילום: עמית גירון
צילום: עמית גירון
112- מעצבת חוויות האירוח גליה אורנן על הקשר שבין עיצוב, לאוכל ולאנשים
שיחה עם גליה אורנן על עיצוב חוויות אירוח, על סוד ההצלחה של קפה נואר בתל אביב, על גיבוש הקונספט הקולינארי והסטיילינג למלון ג'ורג בת"א, ועל עבודה עם יזמים נועזים. וגם, מה נכלל בחוויית אירוח? מה התפקיד שלה בעבודה עם שפים? איך מתכננים מקום אירוח שהוא ארץ פלאות? מה דומה בין תפריט לקולקציה? מה ההבדל בין שף צרפתי לישראלי בדרך להכנת תפריט חדש? למה היא פחות מתחברת למסעדות עם ארוחות שנמשכות שעתיים וחצי? איפה היא הכי אוהבת לאכול? לאן כדאי הגיע כדי לאכול בארץ? ובברטאן?